Invitasjon til nettmøte om universell utforming av nettsider og apper

Vi gjennomfører samtaler om hvordan det er å bruke nettsider og apper som er universelt utformet, og inviterer nå deg som er synshemmet til et nettmøte om tema. Du vil få et skattefritt honorar på 500 kroner for å delta.

Samtalen (fokusgruppe intervjuet) finner sted via nettet (på Teams) onsdag den 25. september klokken 14:30 til 16:30. Nettmøte er satt opp som et tilbud for deg utenfor Oslo-området, og vi inviterer derfor spesielt synshemmede utenfor Oslo-området til å delta. Ta kontakt, hvis du har spørsmål om det å delta via Teams (se kontaktinformasjon nedenfor).

Hva er brukervennlig?

Til nå vet vi lite om hvor enkelt det er for synshemmede å bruke universelt utformede nettsider og apper. Det vi imidlertid vet er at IKT-opplæringen av synshemmede er mangelfull, og at få nettsider og apper er universelt utformet. Vi har derfor liten erfaring med hva universelt utformede løsninger innebærer, og liten kunnskap om universell utforming er nok. Derfor er det behov for et prosjekt som går dypere inn i spørsmålet om hva som er brukervennlige nettsider og apper for synshemmede. Vi trenger derfor å høre med deg om hvordan det er å bruke nettsider og apper, og håper du kan tenke deg å delta.

Samtalene (fokusgruppe intervjuene) gjennomføres som en del av prosjektet Er universell utforming nok, som støttes av stiftelsen Dam.

Er universell utforming nok

Logo Stiftelsen Dam

meld deg på

Kan du tenke deg å være med, kan du bruke følgende påmeldingskjema:
Påmelding til digitalt fokusgruppe intervju den 25. september

Har du spørsmål om fokusgruppe intervjuene, om det å delta via Teams, om prosjektet eller har problemer med å melde deg på, kan du ta kontakt med Magne Lunde på e-post magne@medialt.no eller ringe 91 79 00 78