Hvordan du finner oss !

Våre lokaler i Jerikoveien 22 er enkelt tilgjengelig om du kommer med bil, buss eller T-bane! Vi har gratis kundeparkering, og ved innkjørselen er det et stort skilt hvor det øverst står Jerikoveien 22.

Dersom du kommer med bil tar du av E6 ved avkjørsel skiltet mot Furuset. Kommer du fra sør tar du til høyre i første rundkjøring og følger Jerikoveien 400 meter til du har Jerikoveien 22 på høyre hånd. Kommer du fra nord tar du til venstre i første rundkjøring, kjører brua over E6, tar rett frem i neste rundkjøring og følger Jerikoveien 400 meter til du finner oss på høyre hånd.

Se Jerikoveien 22 i Google Maps

Hvis du kommer med buss heter holdeplassen rett utenfor våre lokaler Jeriko Skole og du kan bruke rute 25 og 79. Dersom du kommer med andre bussruter langs E6 kan du gå av ved Furuset Skole som har holdeplass på begge sider av E6. Det er da ca 10 minutter å gå ned Jerikoveien.

Dersom du bruker T-bane er riktig holdeplass Lindeberg Stasjon og du kan bruke linje 2. Når du går ut av stasjonsbygget holder du til høyre og tar første vei til høyre. Dette er en gangvei. Følg denne ca 300 meter til den ender i et t-kryss. Ta til venstre ned mot Jerikoveien, hold til høyre gjennom en liten parkeringsplass, kryss Jerikoveien og du finner oss på venstre hånd.  

Se Trafikanten sine sider for rutetider

For å komme inn bruk ringeklokken vår til høyre for inngangsdøren til Jerikoveien 22. Den er forøvrig også merket i punktskrift.

Velkommen til oss !

 Bilde av Jerikoveien 22