ORION webbox

Nå kan du høre på internett helt uten PC! Dette er en boks alle mestrer å bruke: og den fungerer like bra for både gammel og ung! På internett finnes det meste, og med ORION webbox blir det enkelt å finne den informasjonen eller underholdningen du ønsker!

Skrevet av: Morten Tollefsen - 14.08.2006

ORION webbox er ikke en vanlig internett radio. Menyer med lyd gjør at alle kan bruke boksen! Et lite display viser menyvalgene som leses opp! På internett finnes det meste, og med ORION webbox blir det enkelt å finne den informasjonen eller underholdningen du ønsker!

[Bilde: ORION webbox]

Noen få knapper er alt som skal til, faktisk kommer du langt med bare å bruke OK-knappen. I tillegg har du en Tilbake-knapp, volumkontroll og to knapper for å bla raskt i menyene. Utrolig enkelt, og veldig effektivt! Det høres kanskje rart ut, men ORION webbox er like aktuell for pensjonister som for tenåringer!

Det som kreves er at du har en internett-tilkobling (ORION webbox kan også bruke en analog telefonlinje).

Litt av det du får med ORION webbox

  • Radiostasjoner: norske, utenlandske, kanaler med spesielle musikk-genre osv. osv.
  • Nyheter: Aftenposten (og andre aviser), siste nyhetssendinger, ...
  • Lydaviser
  • Nett-TV og teksting av TV-sendinger (denne tjenesten kommer om en stund)
  • DAISY-bøker

Kontinuerlig oppdatering

Internett forandrer seg hele tiden. Dette betyr at ORION også må holdes oppdatert. Har brukerne f.eks. ønsker om informasjon eller underholdning som ikke ligger på webbox'en kan vi legge inn dette.

Spesifikke målgrupper

ORION webbox er svært godt egnet for å sette opp spesielle menyer, f.eks. på rehabiliteringssentra, hoteller, institusjoner, for målgrupper med spesielle interesser osv. Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker en demonstrasjon eller ønsker å ta i bruk webbox'en!

Nyhetsarkiv