En sterk historie

09. april

Elever i klasserom Montering av TP-kabel i et tre Stiger er for pyser Gravsted

Installasjonene begynner å nærme seg slutten nå, men en del finpussing gjenstår.

Opplæring

Lærerne fra Khaling fikk opplæring i Windows XP og Office 2003. De nye maskinene har Vista og Office 2007. Morten ga dem en introduksjon til Office 2007. Førsteinntrykket var at dette gikk ganske bra, men siden brukergrensesnittet er så forskjellig vil det helt sikkert føre til noen utfordringer.

Arild

Etter lunsj fikk Are og Morten være med Einar til sønnens grav. Den ligger rett nedenfor skolen. Tirsdag og onsdag ble korset pusset opp. Nå er navn, fødselsdato og dødsdato tydelig igjen. I tillegg står det på engelsk: "Jesus sa: jeg er veien, sannheten og livet.".

Einar fortalte oss om Arild og hvordan toåringen døde i en traffikkulykke. Veldig mange omstendigheter gjorde at den tiden dette skjedde var fryktelig tung for familien. Jeg sto med klump i halsen mens Einar fortalte en av de sterkeste historiene jeg har hørt. Jeg vil ikke prøve å gjenta den, men Einar bør absolutt skrive bok! Takk for at du delte dette med oss, Einar, del det med andre også for historien sier så mye om hva vi mennesker har av ressurser!