Fullt hus på seminar om utstyr som kan styres med smarttelefon

Interessen for seminaret om tilbehør som kan styres med smarttelefon var stor. Engasjementet på seminaret viste også at dette er et viktig tema.

Skrevet av: - 10.12.2015

Unni Fauskrud

8. desember inviterte vi til et gratis seminar om smarttelefon og styring av ulikt tilbehør. En av deltakerne, Unni Fauskrud, syntes seminaret var artig og interessant å få være med på. - Jeg er mest interessert i appcessories og tilbehør til hus og hjem, og ble fascinert av blant annet personvekten dere viste frem, forteller Unni.

Seminaret ble gjennomført som en del av prosjektet App-aktivert tilbehør. Prosjektet har fått støtte fra Blindemissionen IL.

Engasjementet var stort hos deltakerne. Seminaret ble derfor vellykket, og mange delte egne erfaringer med app-aktivert tilbehør underveis.

Forhåpentligvis kan MediaLT få fortsette med arbeidet i nye prosjekter. Det er viktig å vise synshemmede muligheter med ny teknologi, og det er også bra at blinde og svaksynte slipper "å kjøpe katta i sekken". Arbeidet vi gjør mot leverandører og app-utviklere vil forhåpentligvis også føre til enda mer universelt utviklet teknologi.

Filmer (samlet under overskriften Appcessories)

Ta gjerne kontakt med oss dersom du kan tenke deg å støtte dette arbeidet (vi selger ikke produktene, så dette er ikke noe vi tjener på).

Nyhetsarkiv

Sorter på tema

Sorter på forfatter